Lamskoteletten Met Tapenade

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten voor de tapenade in een kom en breng op smaak met zout en peper. Snij de koteletten los. Stamp in een vijzel de tijm met de munt, knoflook, zout en peper. Bestrijk de lamskoteletten met de kruidenmix en zet ze 2 uur in de koelkast. Bestrijk ze daarna licht met een beetje olijfolie en bak ze in een grillpan (eventueel koekenpan) aan beide kanten 2 a 3 minuten bruin en van binnen rose. Serveer het vlees met de tapenade.

Lamskoteletten Met Tapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept