Knoflook, Ingemaakt

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De witte wijn azijn en het water met het zout aan de kook brengen. De knoflook hierin 3 minuten laten sudderen. Alles van het fornuis nemen en laten afkoelen, minsten 24 uur laten staan. Dan de knoflook eruit halen. Kruiden als tijm, oregano, rozemarijn, salie en 2 chilies met de knoflook in 2 potten doen. De chilies opensnijden. Die potten met olijfolie afvullen, goed afsluiten en koel bewaren. Na ongeveer 1 week kan de knoflook en de olie gescheiden worden of samen gegeten worden. De knoflook is milder van smaak als verse en de olie kan ook gebruikt worden om mee te koken, wel iedere keer zorgen dat de knoflook en kruiden onder blijven staan.

Knoflook, Ingemaakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflook In Olie Ingemaakt
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Peper En Citroenolijven Ingemaakt.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept