Bonito Op Mediterrane Groenten En Sjalottenjus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aubergine in blokjes. Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan. Snipper 1 sjalot en pers de knoflook fijn, fruit dit aan in de olie samen met de aubergine. Voeg tussentijds peper en zout toe. Snijd de tomaatjes fijn en roer deze als laatste door de beetgare aubergine. Maak af met de gesneden basilicum. Kook de kalfsjus met de ragfijn gesneden sjalot en de olijfolie. Bak de bonitofilets in hete olijfolie medium gaar, bij volledige gaarheid wordt de vis te droog. Dien de filet op samen met de groenten en de jus.

Bonito Op Mediterrane Groenten En Sjalottenjus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met sjalottenjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Langzaam gegaarde eendenborstfilet met sjalottenjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beefmedaillons met gorgonzola en sjalottenjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk Met Sjalottenjus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonito can aceitunas y alcaparras (witte tonijn
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Misosoep
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Palamut Baligi Firinda
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijn ceviche
10 - 20 min -
Bekijk recept