Lamsstoofpot

0
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het lamsvlees in grote dobbelstenen.De ui en knoflook pellen.Uien fijnsnipperen en de knoflook in dunnen plakjes snijden.De paprika′s van steel en zaadlijsten ontdoen en in reepjes snijden.De aardappelen schillen,wassen en in kleine stukjes snijden. De olijfolie in de ovenvaste schaal doen en onafgedekt in ca. 2 minuten heet laten worden in de magnetron (vol vermogen). De ui,knoflook en het vlees er doorscheppen en alles onafgedekt in 3 minuten op vol vermogen verwarmen.De blokjes aardappel,het water,zout en peper door het vleesmengsel scheppen en alles onafgedekt ca. 27 min. op half vermogen magnetron en hetelucht 220 graden C. verwarmen tot het vlees en de aardappelen gaar zijn.Tussendoor ca. 2 x omscheppen. Laat het gerecht voor het serveren 5 min.afgedekt staan en serveer met vers geknipte peterselie.

Lamsstoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Tanjia Marrakchi (lamsstoofpot met citroen)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Tanjia Marrakchi (lamsstoofpot met citroen)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept