Parelhoen Met Olijven En Citroen

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit boter en olijfolie in een ruime braadpan. Bak hierin de parelhoenbouten in 5-8 min. op hoog vuur rondom bruin. Neem ze uit de pan. Bak in het bakvet de sjalotjes met de knoflook in 3 min. glazig. Voeg de fond en de citroenparten toe. Breng alles aan de kook en leg de bouten terug in de pan. Stoof de bouten in 30 min. gaar Keer ze halverwege en voeg dan de olijven toe.

Parelhoen Met Olijven En Citroen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept