Camembert Met Honing En Couscous Met Abrikozen

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

? Halfjes camembert even dompelen in een geklutst eitje (met peper) daarna rollen door de paneermeel tot goed vol zit (anders gaat ie uitlopen). ? Couscous (voor 2 pers) volgens verpakking klaarmaken (hoeft niet te koken!). ? Twee paprika′s en een ui roerbakken, later twee in kleine stukjes gesneden omaten erbij (of 3 hangt ervan af hoe groot je tomaten zijn en hoe ′soppig′ je het wil hebben; te droog is niet lekker), veel kruiden erdoor (beetje komijn, peper, en heel belangrijk verse koriander, maar die moet pas aan het eind). De couscous nog een minuutje ofzo meeroerbakken met de groente en de abrikozen erbij (gewelde, uit een zakje bij de AH, in 4-en of in 2-en gesneden). Nu ook pas de verse koriander erbij. Een minuutje roeren, snel even wat honing over de camemberts (die nog in de oven liggen) en ook nog heel even warm laten worden (niet te lang want wordt bruin) en dan lekker opeten! ? Camembertjes moeten =/- 15-20 min onder der grill of in de oven, /- 200 graden (ik doe altijd maar wat) ? Couscous is gauw een beetje droog dus je kan ook nog wat meer groenten doen of een sausje maken (stond achterop het couscous pak, is erg lekker, maar bedoeld voor koud, maar warm kan ook: citroensap en olie en een beetje honing, soort dressing dus)

Camembert Met Honing En Couscous Met Abrikozen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept