Roergebakken Mie Met Tempe En Tauge

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af. Verwarm de rest van de olie en fruit hierin de geraspte gember met de geperste knoflook. Roer de tempe erbij en bak het knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Overgiet de tauge met kokend water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes in lengtereepjes.. Bak de tauge en de bosutijes 2 minuten inde olie en voeg de mie toe. Roer de ketjap, het limoensap en de suiker erdoor en warm de tempe mee. Garneer met de koriander. Lekker met een salade van reepjes komkommer, rettich en een dressing met sesamolie.

Roergebakken Mie Met Tempe En Tauge is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Satéburger met taugé
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Vegetarische mini loempia's
60 min -
Bekijk recept
Soto
3 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept