Gevulde Brie Met Roquefort

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Meng de zachte roquefort met de boter, breng het mengsel op smaak met peper en roer de helft van de pijnboompitten erdoor. Snijd de brie horizontaal door en vul hem met de roquefortcreme. Laat de gevulde brie minimaal twee uur in de koelkast rusten.

Gevulde Brie Met Roquefort is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept