Spareribs Met TexMex-saus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met de azijn, de suiker, 3 eetl. TexMexkruiden en de spareribs aan de kook. Zet het vuur laag en kook de spareribs zachtjes gaar (ca. 25 minuten). Zo nu en dan omscheppen Laten afkoelen in het vocht en het liefst een nachtje laten staan.

3. Meng de mosterd met 2 eetl. TexMexkruiden, 2 eetl. barbecuesaus, de jam, de Worcestersaus en de ketjap Meng de rest van de barbecuesaus met de rest van de TexMexkruiden Steek de barbecue aan of verwarm de grill voor Dep de spareribs droog en bestrijk ze met een kwastje met het mosterdsausje zodat ze er helemaal mee bedekt zijn Leg de spareribs op een grillrek en rooster ze op de barbecue of onder de grill rondom bruin (ca. 10 minuten). Geregeld keren. Serveer de saus erbij.

Spareribs Met TexMex-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept