CHICKEN TINOLA (Filippijnen)

8
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sauteer de knoflook tot deze bruin is. Voeg de gember en de gehakte ui toe. Laat koken tot de ui en gember zacht zijn. Doe de kippestukken erbij en voeg de vissaus of trassi toe. Deksel erop en laat 5 min. rustig koken. Voeg het water toe en laat koken tot het vlees gaar is. Daarna de Papaya er bij en laat het weer koken totdat de papaya ook gaar is. Als de pan van het vuur komt voegt men zout en natriumglutamaat toe en ten slotte de peperbladeren.

CHICKEN TINOLA (Filippijnen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktballetjes (Almondigas) Uit De Filippijnen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
BIBINGKA
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kippensoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled chicken met oregano en sinaasappel
190 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung Pao chicken
30 min-
Bekijk recept