Peking Eend

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de eend met de borst naar boven op een rooster boven een afdruiprek zonder water. Bak de eend 55 min. op 150 graden en daarna 20 min. op 190 graden. Snij de eend met het knapperige vel in reepjes en doe op een schaal. Lente pannenkoekjes: Zeef de bloem en kneed 140 gr met kokend water en de rest van de bloem met koud water en een snufje zout. Voeg de meel weer samen en kneed tot een egaal deeg. Laat het 30 min. rusten en kneed daarna nog enkele minuten. Verdeel het in 24 porties die u elk in een balletje rolt en daarna plat drukt. Doop een kant in de sesamolie en plaats een ander koekje er tegenaan. rol er nu dunne pannenkoekjes van. Bak ze in een verhitte pan met een beetje sesamolie en haal ze uiteen. Warm houden op een schaal.

Peking Eend is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Krokant Gebakken Peking Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peking Eend.
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Ananas Peking
20-30 min -
Bekijk recept
Kalkoen-wrap A La Peking
0-10 min -
Bekijk recept