PIKANTE TURKSE STOOFSCHOTEL VAN GROENTEN EN KAAS

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olijfolie in een braadpan (of wok) verhitten en daarin de geperste teentjes knoflook fruiten. Ui pellen en snipperen, en in de knoflookolie kort mee laten stoven. Paprika′s halveren, in blokjes snijden en aan de ui toevoegen. Courgette eveneens in blokjes snijden. De aubergines in schoonmaken, in blokjes snijden en met zout bestrooien. Het zout er minstens 10 min. in de koelkast laten intrekken. Vervolgens de blokjes aubergines onder koud water afspoelen, goed laten uitlekken en met de blokjes courgette aan de overige groente toevoegen. De gepelde tomaten met een vork fijnprakken en door de groente scheppen. De azijn, citroensap, honing, peper, zout, tijm, komijn en de cayennepeper, toevoegen. De pan in de tot 180 graden verwarmde oven schuiven en de groente in 20 tot 25 min. gaar laten worden. Daarna de geraspte kaas over de groente strooien.De kaas op 220 graden 5 tot 8 min. laten smelten. De groente bestrooien met de peterselie en serveren. Eet smakelijk!

PIKANTE TURKSE STOOFSCHOTEL VAN GROENTEN EN KAAS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept