Vers Fruit Jelly

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de blaadjes gelatine in koud water. Verwarm 2 dl van het vruchtensap samen met de suiker en het rasp van de limoen. Knijp de gelatine heel goed uit en los het op in het hete vruchtensapmengsel. Maak al het fruit schoon en snijd het in gelijke stukjes. Doe het fruit in een met koud water omgespoelde vorm met een inhoud van 1 liter. Schenk het restant vruchtensap bij het mengsel met gelatine. Schenk het mengsel als het geheel iets ′lobbig′ wordt, voorzichtig op het fruit. Laat de jellypudding in de koelkast minimaal zes uur opstijven. Dompel de vorm vlak voor het serveren heel kort in kokend water, plaats de schaal waarop het gerecht geserveerd wordt op de vorm en keer het geheel direct om. Serveer de verrassing van exotisch fruit met kletskopjes van vanilleslagroom

Vers Fruit Jelly is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paascake met mangoglazuur en cantuccini
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse limoenjelly met basilicum
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien yoghurt taart
70 min
Bekijk recept
Lammetjestaart
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept