Tortellini Met Spinazie En Ricotta

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tortellini maken: Rol het verse pastadeeg uit tot een vel van ca. 2mm dikte en snijd dat met een deegradertje in 5-6 cm brede stroken. Steek uit die stroken rondjes met een doorsnede van ca. 5 cm. Leg in het midden van elk rondje een halve theelepel vulling. Smeer het deeg rond de vulling met ei in. Vouw de deegrondjes om tot halvemaantjes waarin zich de vulling bevindt. Buig de halvemaantjes een voor een rond de top van de wijsvinger en druk de uiteinden plat tegen elkaar. Kook de tortellini in ruim water met wat zout in ca 6 minuten gaar. Serveer met gesmolten boter en gemalen parmezaanse kaas.

Tortellini Met Spinazie En Ricotta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept