Indonesische Gekruide Vis In Folie = Pepessan

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de ui, knoflook, sambal, trassi en kemirienoten fijn in een vijzel.
  • 2 Zout en suiker naar smaak toevoegen
  • 3 Kruidenmengels in de olie fruiten
  • 4 Djeroek purut en kokosmelk toevoegen
  • 5 Mengels enigszins laten afkoelen
  • 6 Vis marineren in het kruidenmengels tot de olie eruit komt
  • 7 Vis met het kruidenmengels in folie verpakken
  • 8 Vis in de oven op 180- 200 C (30- 45 min)

Indonesische Gekruide Vis In Folie = Pepessan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept