Griekse Hachee

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees goudbruin in de olie met boter. Hak in die tijd de ui en knoflook fijn. Bak de ui en knoflook even mee, en voeg dan de tomatenblokjes, wijn, azijn, nootmuskaat, kaneel, suiker, zout, peper en bouillon toe. Leg er de deksel op de pan en laat alles 2 uur zachtjes stoven. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in stukken. Bak ze enkele minuten in olie en schep ze door de hachee. Laat dan alles nog 10 minuten zachtjes pruttelen.

Griekse Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept