Rundvlees In Oestersaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees met een scherp met in dunne plakken en dan in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in ongeveer 5 minuten gaar. Roer de gemalen specerijen erdoor en bak nog 1 minuut. Voeg alle groenten toe. Roer de oestersaus, suiker en bouillon erdoor. Breng alles al roerend aan de kook. Roer de maïzena door de vissaus en voeg ook dit mengsel toe. Verhit de saus tot hij gebonden is. Bestrooi het gerecht met gesneden lente-ui.

Rundvlees In Oestersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept