Antiliaanse Bananencake

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een cakevorm in met boter. Verwarm de oven voor op 175 graden. Klop met een handmixer de boter met de suiker tot een romige massa. Voeg de eieren een voor een toe en klop er dan de vanille, rum en piment door. Meng er vervolgens om beurten een deel bloem en een deel karnemelk door. Pel de bananen, snijd ze in stukjes en schep ze door het beslag.Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake 45 minuten. Tip: wikkel de cake als hij nog warm is in een bananen blad voor extra smaak en een leuke presentatie.

Antiliaanse Bananencake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bananencake met pecannoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Supertrifle met custard, bananencake en karamel
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananencake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bananencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Antiliaanse punch
10 min Snack
Bekijk recept
Antiliaanse Cake
30-60 min -
Bekijk recept
Antiliaanse Bananencakejes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antiliaanse Gegratineerde Zoete Aardappels
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept