Gegratineerde Mosselen

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat gekookte mosselen uitlekken op een zeef of in een vergiet. Breng in een pannetje met dikke bodem visfond en room aan de kook. Voeg bosuitjes en knoflook toe. Houd alles, onder voortdurend roeren 3 minuten tegen de kook aan. Voeg naar smaak wat zout, peper en limoen- of citroensap toe. Schep de mosselen er door en laat ze in maximaal 2 minuten door en door warm worden. Doe de mosselen en de saus over in een beboterde ovenvaste schaal. Strooi de kaas er over.. Plaats de schaal onder een reeds zeer hete ovengrill. Zodra er een gouden gloed over het gerecht komt kan het worden opgediend.

Gegratineerde Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept