IJs Met Perzikensaus En Cointreau

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in ieder glas 1 of 2 bollen ijs, giet er de perziksaus over en evt. nog een lepel likeur. Spuit er een toef slagroom op en garneer met een kletskopje of chocoladestaafje o.i.d.

IJs Met Perzikensaus En Cointreau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
Snack
Bekijk recept
Taart met citrusflan
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-grapefruitcocktail
10 min
Bekijk recept
Chocolade-bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept