Kalfsvlees Met Balsamico-azijn En Rozijnen.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit intussen de boter met de olie in een koekepan, en bak het vlees in 5 minuten aan beide kanten bruin. Neem het uit de pan en houd het in een lauwwarme oven warm. Giet de wijn met de rozijnen, suiker kaneel en azijn bij het braadvet in de pan. Laat de saus 2 minuten koken. Wel blijven roeren, tot het iets is ingekookt. Leg het kalfsvlees op een serveerschaal, breng het gerecht op smaak met zout en peper, en giet de saus erover. Bestrooi het vlees met de pijnboompitten.

Kalfsvlees Met Balsamico-azijn En Rozijnen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept