Gevuld Varkenshaasje Met Lenteui

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de bakboter in een braadpan en bak het haasje in ca. 20 min. rondom mooi bruin. Neem het uit de pan en houd het warm onder folie. Roer de port en de creme fraiche door het braadvet en kook even in tot een gebonden saus. Breng op smaak met zout en peper. Verwijder de prikkertjes en snijd het haasje in mooie plakken.Schep de saus over het haasje.

Gevuld Varkenshaasje Met Lenteui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse gestoomde vis
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosui spinazie soep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kwetiau met kippendijen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept