Spaanse Varkenskoteletten

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de koteletten in met zout en peper en haal ze door de bloem.
  • 2 Verhit de olie in braadpan en bak ze snel aan weerskanten bruin.
  • 3 Neem ze uit de pan.
  • 4 Draai het vuur wat lager en fruit in de achtergebleven olie de ui en knoflook.
  • 5 Voeg er de plakken tomaat bij en laat alles op zacht vuur fruiten tot tomaten geheel zacht zijn.
  • 6 Voeg de wijn erbij en laat voor 10 min. op zacht vuur inkoken en roer de tomaten daarbij tot puree.
  • 7 Voeg bouillon toe en de olijven.
  • 8 Breng op smaak met zout, peper en een mespuntje cayennepeper.
  • 9 Leg koteletten er bovenop en laat met deksel op pan nog 10 min. op heel zacht vuur nastoven. 1
  • 0 Breng de koteletten in de saus en serveer op platte warme schaal. 1
  • 1 Bestrooi nu met ei.

Spaanse Varkenskoteletten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept