Ci Tsji Taug (witte Wolken)

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg vlees in pan en giet er water bij tot het vlees bedekt is.
  • 2 Breng water aan de kook en leg deksel op pan en laat inhoud een halfuurtje zachtjes koken. (aan begin vocht even afschuimen)
  • 3 Laat het vlees dan uitlekken maar bewaar het kooknat.
  • 4 Laat vlees wat afkoellen en snijd het dan in vliesdunne plakjes.
  • 5 Leg de vlees dan op een warme bord en houd ze warm.
  • 6 Doe de gember, het uitje, de knoflook, het zout, de sojasaus, de sherry, de suiker, wijnazijn en het kooknat in een pan.
  • 7 Breng alles aan de kook en laat het geheel 5 min. zachtjes koken.
  • 8 Zeef het vocht en verdik ietsje met maizena.
  • 9 Doe saus over vlees en besprenkel nog even met hete peperolie.

Ci Tsji Taug (witte Wolken) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

In De Wolken Met Fruitsalade
0-10 min -
Bekijk recept
Weer-en-wind-pizza's
0-10 min -
Bekijk recept
Spaghetti met broccoli-boursinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koffie Parfait Met Grand Marnier
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ci-ca-so-sorbet
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Var­kens­fi­let in pe­per-ci­troen­korst met
100 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananas Met Kokos
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept