Lauwwarme Gemarineerde Ossenhaas Met Groene Aspergesalade

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de champignons in kleine stukken. Doe ze in een pannetje met ? liter water en verwarm het tot tegen de kook aan (niet laten koken). Neem de pan van het vuur en laat het met deksel op de pan 30 minuten staan. Haal de champignons er dan uit en laat het water inkoken tot het vocht bijna verdampt is en er een geconcentreerde champignonfond overblijft. Ossenhaas in dunne plakjes snijden, tussen twee vellen plasticfolie platslaan en over de borden verdelen. Meng de azijn, champignonfond, olie en het sjalotje tot een dressing. Verdeel dit over de ossenhaas en plaats de borden op 50 ?C in de oven. Snijd de asperges in drie stukken, meng ze met de olie, gesneden knoflook en limoenschil en gril ze ongeveer drie minuten in de hete grillpan. Neem de asperges uit de pan en laat ze afkoelen. Voeg de blaadjes van het basilicum in zijn geheel toe en meng alles door elkaar. Besprenkel met olijfolie en geraspte Parmezaanse kaas, peper en zout. Neem de borden uit de oven en leg de aspergesalade in het midden van de borden.

Lauwwarme Gemarineerde Ossenhaas Met Groene Aspergesalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept