Oosterse Groentetaartjes Met Varkenshaas ***

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer plakjes bladerdeeg diagonaal, bestrijk deegplakjes aan beide zijden dun met sesamolie en leg op bakplaat; bak in midden van oven in 15-20 min goudbruin en knapperig. Rooster in droge koekepan sesamzaad goudbruin. Verhit 2 el olie in wok en roerbak varkenshaas 3 min; schep uit wok en laat in zeef uitlekken, vang vleesvocht op. Voeg 1 el olie aan wok toe en verhit; roerbak wortel en bosui 2 min. Voeg chinese kool en komkommer toe en roerbak 2 min; voeg tauge toe en roerbak 1 min. Voeg varkenshaas, marinade en vleesvocht toe en laat gerecht door en door warm worden; breng op smaak met zout en peper. Schep groente-vleesmengsel uit wok en laat in zeef uitlekken, vang ketjap-gembervocht op. Los maizena op in 1 el ketjap-gembervocht; verhit rest van vocht in wok en bind met maizenapapje. Verdeel helft van plakjes bladerdeeg met mes voorzichtig in 2 lagen. Leg op 4 borden elk 1 gehalveerde driehoek bladerdeeg en verdeel helft van groente-vleesmengsel erover. Leg hele driehoekjes bladerdeeg erop en verdeel andere helft van groente-vleesmengsel erover; dek af met gehalveerde plakjes bladerdeeg. Garneer taartjes met sprietjes bieslook, sprenkel ketjapsaus rond taartjes en bestrooi met seamzaad.

Oosterse Groentetaartjes Met Varkenshaas *** is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept