Vietnamese Pasteitjes

8
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten, ui fruiten, gehakt meebakken en losmaken met een vork. Mais, doperwten, geperste knoflook, zout, peper en ketoembar toevoegen, even meebakken en vervolgens laten afkoelen. Het deeg in 8 porties verdelen en die uitrollen tot plakjes met een doorsnee van ongeveer 14 cm. Het gehakt mengsel over de plakjes verdelen en het deeg dichtvouwen. Onder een doek nog eens een kwartier laten rijzen. Frituurvet verhitten tot 180?C. en de pasteitjes hierin goudbruin bakken. Direct met de saus serveren.

Vietnamese Pasteitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept