Goulasch

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in tamelijk grote blokjes,doe het vet of blokjes spek in een pan en zet die op laag vuur zodat alles smelt en doe het vlees dan in de pan.doe de uien en de knoflook erbij en bak dit 2 minuutjes mooi bruin doe dan de bloem erbij maar blijf wel goed roeren en laat het lichtbruin worden voeg 4 dl water toe,en de paprikapoeder en tomatenpure.en laat dit ongeveer

2.1/2 uur onder af en toe roeren zachtjes stoven.

Goulasch is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dzegediner Goulasch
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulasch
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulasch
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Goulash 4
0 min
Bekijk recept

Goulasch
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dzegediner Goulasch
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulasch
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Goulash 4
0 min
Bekijk recept