Stoofpot Met Groente Vlees En Aardappelen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook aardappelen in weinig water met wat zout en peper voor 10 min. in een stoofpan.
  • 2 Bak krabbetjes bruin in koekenpan en overgiet saucijsjes met kokend water en breng krabbetjes op smaak met zout en peper.
  • 3 Bak uien mooi bruin en krokant.
  • 4 Meng zout, peper en aromat door elkaar.
  • 5 Doen om en om op de aardappelen die kool, selderij en wortelen en bestrooi elk laag met wat kruidenmix.
  • 6 Verdeel op smaak gebrachte vlees en saucijsjes bovenop en verdeel de krokant gebakken uien er eroverheen.
  • 7 Laat deze stoofpot op heel zacht vuur voor zo een paar uur langzaam gaar worden in zware stoofpan. (niet roeren)

Stoofpot Met Groente Vlees En Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept