Sosaties Met Lamsvlees, Hamlappen En Thee

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week abrikozen overnacht in thee en lek ze uit.
  • 2 Sorteer uien in olie en schep uit pan en bak kerriepoeder en peperkorrels even aan.
  • 3 Voeg overige ingrediënten erbij en laat even koken.
  • 4 Doen uien weer bij en laat afkoelen.
  • 5 Marineer vlees 24 uur in marinade.
  • 6 Steek vlees om en om van soort, aan pennen en rooster op matig vuur.

Sosaties Met Lamsvlees, Hamlappen En Thee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept

HOENDERLEWER SOSATIES MET BACON EN PYNAPPEL
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sosaties Met Melkmarinade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Smakelijke Sosaties
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
GEURIGE SOSATIES
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept