HONGAARSE RUNDERLAPPEN

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-roer 1 t zout door bloem en roer vlees erdoor in grote bak -bak vlees in boter bruin -neem vlees uit pan -voeg uien toe aan braadvet en bestrooi met paprika poeder -zet de pan op niet te hoog vuur en laat uien goudbruin bakken -voeg tomaten puree, kummel en majoraan toe en roer goed door -doe vlees erbij en doe net zoveel hete water erbij dat vlees precies onderstaat -laat vlees op zacht vuur 3-4 uur stoven en voeg 1/2 uur voor de einde reepjes paprika toe.

HONGAARSE RUNDERLAPPEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept