MIJN BORSJTSJ

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-laat vlees 2+1/2 uur trekken in bouquet garni -haal vlees uit pan en zeef het vocht -snij vlees in kleine stukjes -kook kool, wortel, prei, knolseldery en ui in 20 min. gaar in bouillon -doe geraspte aardappelen bij en laat verder koken totdat de soep licht bindt -houdt een rode biet apart en snij de rest in blokjes -voeg tomatenpuree, knoflook en pepertje toe -doe bieten en vlees weer erbij en laat geheel goed warm worden -raspt laaste biet erdoor, maar laat niet meer koken om de rode kleur niet te verliezen -doe soep in borden en graneer met selderie en een flinke schep zure room -laat de gasten zelf de room door de soep roeren.

MIJN BORSJTSJ is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oekraiense Borsjtsj
30-60 min -
Bekijk recept
Borsjtsj
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Borsjtsj
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Winterasperges
30 min-
Bekijk recept