Roedjak Manis

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lost de goela djawa met 2 eetlepels water, op een laag vuur, geheel op.
  • 2 Dan doen je sambal,ketjap en zout bij en roer alles goed door.
  • 3 Schild de vruchten en snijd ze in stukken van zelfde grote.
  • 4 Overgiet vruchten met warme saus en laat een paar uur staan.

Roedjak Manis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak met mango
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vlees Met Boemboe Roedjak
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Babi Roedjak
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept