Courgette Met Ansjovissaus En Geitenkaas

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de cougette overlangs in dunne lange plakken. Maal de ansjovisfilets fijn in de vijzel, voeg geleidelijk de oliijfolie, wat citroensap en peper aan toe. Verhit wat olijfolie in een grilpan en gril de courgetteplakken goudbruin. Verdeel over de borden, druppel wat ansjovis saus erover. Garneer met krullen geitenkaas.

Courgette Met Ansjovissaus En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept