Carpaccio Van Kalfshaas Met Chutney Van Boomtomaat & Mango

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de chuney: De zestes met de suiker in een pan met dikke bodem laten carameliseren, totdat deze lichtbruin kleurt. Afblussen met de port en het sap uit de sinaasappel en citroen. Goed roeren zodat alle suiker is opgelost. Aalbessengelei toevoegen samen met de laurier en kruidnagel. Dit alles op zacht vuur tot 1/3 inkoken Ondertussen de boomtomaat en mango in blokjes snijden van een halve centimeter. De vruchten eraan toevoegen met de azijn en even omroeren. Dit geheel even zacht aan de kook brengen. Iets afbinden met wat aardappelzetmeel.

Carpaccio Van Kalfshaas Met Chutney Van Boomtomaat & Mango is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept