Tomaten Gevuld Met Gehakt, Rozijnen En Pijnboompitten

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd een rondje rond de steelaanzet van elke tomaat en licht een hoedje uit. Haal het binnenste en de zaden eruit met een puntige theelepel. Bak de ui in de olie goudgeel. Voeg gehakt, zout en peper toe. Bak het gehakt rul tot het verkleurt, roer de rozijnen en pijnpitten erdoor en voeg kaneel, piment en peterselie toe. Vul de tomaten met dit mengsel en zet de hoedjes er weer op. Zet de tomaten vlak naast elkaar in een vuurvaste schaal en bak ze ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde over bij 180 graden Celcius (gasstand 4) of zolang tot de tomaten zacht zijn, maar zorg dat ze niet uit elkaar vallen.

Tomaten Gevuld Met Gehakt, Rozijnen En Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept