Andalusische Zalm

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen weken in lauw water. Kook de zalm als in Mousse van Zalm. Kook de rijst gaar en laat hem afkoelen. Maak de mayonaise. Voeg er twee eetlepels tomatenketchup aan toe. Was en droog de sla. Maak de paprika schoon en snij ze in dunne reepjes. Was de tomaten en snij ze in plakjes. Laat de moten zalm uitlekken, haal er het vel af en de graten uit zonder de moten stuk te maken. Leg blaadjes sla op een serveerschaal. Leg hierop een bodempje van rijst. Daarop de moten zalm, waar overheen stukjes paprika komen en rozijnen. De tomaat komt langs de rand. Geef de saus er apart bij.

Andalusische Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige groene olijven op Andalusische wijze
5 min Snack
Bekijk recept
Andalusische Salade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidige Groene Olijven Op Andalusische Wijze
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept