Kebab Teriyaki

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een marinade van suiker, ketjap, citroensap, olie, gemberpoeder en knoflook. Roer het vlees erdoor, zet het tenminste 3 uur in de koelkast. Roer regelmatig om. Haal vlak voor het grillen het vlees uit de koelkast en rijg de blokjes om en om met de ananas aan lange metalen pennen. Leg de pennen 15 minuten onder de hete grill. Bestrijk het af en toe met marinade en keer ze een keer om.

Kebab Teriyaki is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kebab taco's met frisse prei-yoghurttzaziki
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kebab en gewokte paprika met krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kipkebab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse kebab
15 min-
Bekijk recept