Rundvlees Met Indische Kruiden En Kokosmelk.

5
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan. Bak het vlees snel aan alle kanten aan en bestrooi het daarna met zout. Voeg de gesnipperde sjalotjes,de knoflook uit de knijper,de chilipoeder,salam-of laurierblad,laospoeder en gemberpoeder toe. Schep alles door het vlees en giet er de bouillon en de ketjap bij. Breng aan de kook en temper het vuur. Laat dit ong.1 1/2 uur zachtjes stoven. Haal het blad uit de pan. Giet de kokosmelk erbij en laat het weer aan de kook komen. Laat dit nog 5 min. zonder deksel pruttelen.

Rundvlees Met Indische Kruiden En Kokosmelk. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept