Indiaase Gehaktballetjes Met Romige Aardappeltjes

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de uien. Smelt in een pan de helft van boter en bak hierin de ui ca. 2 minuten bakken. De wortel- en aardappelplakjes toevoegen en even meebakken. De bouillon toevoegen en het geheel ca. 15 minuten smoren. In een koekenpan de rest van de boter verhitten en hierin de gehaktballetjes in ca. 15 minuten bruin en gaar laten worden. Meng de room door het aardappelmengsel, smoor nog ca. 5 minuten en breng op smaak met zout peper en nootmuskaat. Verdeel de gehaktballetjes en het aardappelmengsel over twee borden Garneer met de bieslook

Indiaase Gehaktballetjes Met Romige Aardappeltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indiaase Gekruide Gehaktballetje Met Rijst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indiaase Sinasappel Salade
0-10 min -
Bekijk recept
Indiaase Visballetjes Met Curry Van Kool
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept