Chinese Bouillonfondue

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Chinese bouillonfondue is een fondue waarbij geen vet of olie maar een sterke bouillon gebruikt wordt en waarin lichte vleessoorten gaar gemaakt worden. Reken op 200-250 gr vlees per persoon. De bouillon: 2 l water aan de kook brengen met de kruidenbouillonblokjes. in ringen gesneden ui en de geperste knoflooktenen toevoegen en 30 minuten laten sudderen. Het vlees: lichte vleessoorten die in reepjes (niet in blokjes) gesneden worden. Het vlees wordt wit van kleur en is dan gaar. Erbij: stokbrood en sla, radijsjes, paprikareepjes, tomaten, salades, uitjes, augurkjes. Sausjes: bijvoorbeeld knoflooksaus, cocktailsaus, tzatziki, kruidenboters.

Chinese Bouillonfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bouillonfondue met kip, vis en groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillonfondue
60 min-
Bekijk recept
Thaise bouillonfondue met kokosmelk
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BOUILLONFONDUE
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept