Zeebaars In Roquefortkorst En Aardappelpuree

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vel van de zeebaarsfilets en verdeel er de panering over (boter-Roquefort-broodkruim). Leg de filets voorzichtig in een ovenschotel. Los de geconcentreerde visfond op in 4 dl warm water en voeg dit bij de vis. Laat 20 minuten garen in de voorverwarmde oven. Vang de visfumet op in een steelpannetje, breng aan de kook en klop er van het vuur af de koude boterblokjes door.

Zeebaars In Roquefortkorst En Aardappelpuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept