Tagliatelle Met Paddestoelensaus, Spekjes En Walnoten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pasta in water met zout en eetlepel olijfolie koken. Verdelen over 4 ovenschaaltjes of 1 grote ovenschaal. Oven voorverwarmen op 200 graden. Paddestoelen in repen snijden, 1 eetlepel olijfolie verhitten en hierin de spek knapperig bakken. Paddestoelen toevoegen en omscheppend 3 min. meebakken. Mascarpone en walnoten erdoor roeren en de saus door en dor warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Saus over de pasta verdelen, kaas erover strooien en de schotel ongeveer 10-15 minuten in de oven.

Tagliatelle Met Paddestoelensaus, Spekjes En Walnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept