Gerookte Vis Op Ijsbergsalade

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de sla met de schijfjes komkommer en de tomaat. Maak een dressing met de olie, de azijn, het uitgeperste teentje knoflook, de peterselie en kruid met peper en zout. Giet de dressing over de salade en meng alles goed door elkaar. De hele vissen schoonmaken, fileren en verdelen. Leg de salade op de bordjes en schik er de visfilets op, versier met schijfjes limoen en strooi er verse dille blaadjes over. Heel eenvoudig maar erg lekker!

Gerookte Vis Op Ijsbergsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Penne met pittige vissaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bol met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met kip en hummus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsbergsla met venkel en appel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept