Frankfurter Kranz

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het beslag maken als een cake in de vorm van een tulband. Baktijd is 40 minuten bij 180 graden. Voor de vulling het puddingpoeder met het zout, de suiker, het citroensap en met een beetje melk mengen en glad roeren. De overige melk in een pan aan de kook brengen. Dan het aangemaakte puddingpoeder mengen met de melk in de pan, net als bij echte pudding en en 3 minuten laten koken. Dan in een koud waterbad af laten koelen en voortdurend roeren. De boter schuimig maken en lepelgewijs de pudding toevoegen. Voor het krokante laagje: De stukjes amandel met de boter en de suiker in een koekepan bruin laten worden. Als laatste de tulband in 3 lagen snijden, de creme er tussen voegen en het geheel bestrijken met de creme. Dan het krokante laagje opbrengen.

Frankfurter Kranz is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gnocchi met zuurkool en Frankfurters
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Frankfurter worstjes met spek en kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frankfurter Spiesjes
10-20 min -
Bekijk recept
Frankfurter Worstjes
10-20 min -
Bekijk recept