Bolo Pretoe

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de pruimen met de suiker en een bodempje water aan de kook . Blijf roeren tot het mengsel dik wordt. Voeg de helft van de kersenlikeur toe en laat het afkoelen. Klop de boter met de bruine suiker tot room. Voeg een voor een de eieren toe, klop na elk ei goed door. Meng de bloem met de specerijen en voeg dit aan het beslag toe. Meng nu de pruimencompote en de vanille-essence voorzichtig door het beslag. Giet het beslag over in een beboterd bakblik en zet dat in een op 175 graden voorverwarmde oven. Bak de taart in ongeveer 30 min. Even kijken of hij gaar is. Maak er, als de taart klaar is, gaatjes in en giet daarna de rest van de kersenlikeur over de taart.

Bolo Pretoe is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Bolo de bolacha
155 min Nagerecht
Bekijk recept
Bolo de cenoura com coco ( worteltaart met kokos)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Manteka
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Cashupete
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept