Zeeuwse Bolussen

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- deeg plat maken en verdelen in 15 stukken; - vorm er lange worstjes van; - deze door de bruine suiker rollen totdat ze helemaal bruin zijn; - oprollen (bolusvorm) en in een ingevette bakplaat leggen en nog wat bruine suiker erover; - 30 minuten laten rijzen op een warme plaats; - de oven voorverwarmen op 200 graden; - Bak de bolussen in 15 minuten bruin (laat ze niet hard worden !); - Haal ze uit de oven en laat ze omgekeerd op een rooster afkoelen.

Zeeuwse Bolussen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeeuwse bolussen
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zeeuwse Bolussen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zeeuwse Bolussen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bolussen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde mosselen
10 min Snack
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept