Koninginne-Eieren

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een bodem maken met de overschotten van de kippen, het kalfsbot, de in schijfjes gesneden wortelen, de ui, de prei, het kruidenbosje, peper en zout. In 1 1/2 liter water en gedurende 3 uur laten sudderen. De kip ontbenen. Een puree maken van het vlees. Binden met 1 dl room. Eierdopjes met boter insmeren. Met de puree vullen. In elk eierdopje en ei breken. In de oven laten bakken. Overgieten met het afgekookte soepnat, vermengd met room.

Koninginne-Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koninginne Cocktail
10-20 min -
Bekijk recept
Koninginne Kreeftje
10-20 min -
Bekijk recept
Koninginne-saus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Belegsel Van Tarbot Voor Koninginne Pasteitjen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept