Champignon-roomsaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Snij de champignons in plakjes. Bak de ui en de champignons ca. 5 minuten in het bakvet van het vlees (varkenshaas, snitzel, biefstuk). Voeg de wijn (of het water) toe en schraap de aanbaksels van de bodem los. Roer de slagroom door de saus en laat haar zachtjes ca. 3 minuten koken; bind de saus met allesbinder en voeg naar smaak peper en zout toe. Strooi de peterselie erover.

Champignon-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept