Gebraden Haantjes In Witte Wijnsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de haantjes in met peper en zout, besprenkel ze met citroensap, leg ze naast elkaar in de natgemaakte Romertopf en bedek ze met dunne plakjes spek. Vermeng de zure room met de wijn en de kruiden en giet dit voorzichtig langs de haantjes. Leg de deksel op de schotel, plaats hem in een koude oven, stel de oven in op 250 C en smoor de haantjes in ca 1 uur gaar. Giet de saus voorzichtig af, zeef hem in een pannetje en maak hem af met de champignons. Bind de saus naar verkiezing met aangemengde bloem. Plaats de haantjes intussen zonder deksel terug in de oven en laat ze in ca 10 minuten een bruin korstje krijgen.

Gebraden Haantjes In Witte Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept